Categories
Elektronika

Brusna orodja, žage za beton, damantine rezalke in še veliko več na Tiross.si

Podjetje Tiross je slovensko podjetje, ki zastopa svetovno znano znamko Tyrolit. Tyrolit je znamka, ki je trenutno del zelo pomembne skupine imenovane Swarovski group. Tiross v Sloveniji deluje že 30 let in v njihovi ponudbi najdete orodja za precizno brušenje in rezanje gradbenih površin. Sedaj je podjetje postavilo novo spletno trgovino, ki jo najdete na naslovu www.tiross.si.

V spletni trgovin najdete diamantne rezalkebrusne plošče, razna orodja kot so kronski vrtalniki. Med drugim najdete tudi žage za beton in ostala ododja z kasično in precizno brošenje. Njihova nova splet trgovina je speizalizirana za brusilne pripomočke in je  nova proidobitev za vse ki se ukvarjajo z brušenjem, gradbinštvo, preciznim brušenjem in ostalo kovinsk branžo, ki pri svjem delu potrebujejo izdelke s programa Tyro, saj lahko izdelke sedaj kupujejo in naročajo preko spleta.

Če ste oseba, ki se ukvarja z gradbeništvom ali brušenjem si oglejte novo spletno trgovino Tiross.si na kateri boste med drugim našli tudi novosti s področja znamke Tyross. V kolikor boste imeli vprašanja jih se lahko obrnete na osebje preko telefona ali elektronske pošte. Ekipa je strokovna in vam bo hitro odgovorila na vprašanje.