Categories
Hrana in pijača

Nula se ponovno odpira!

Vsem v Sevnici je še kako dobro znan bar Nula. Včasih eden najbolj obiskanih lokalov, ki je na svoj prekrasen vrt privabil prav vsakega. Bodisi študente, ki so hodili na večerno pijačo, mlada družina, ki je v popoldnevih prišla s sprehoda na čaj ali pa delavce, ki so zjutraj za zajtrk srebali vročo kavo in jedli topel rogljič.

Na žalost so pred leti so ga zaprli to klasično sevniško lokacijo in ostali smo brez bisera. Lokacija na kateri smo se zbirali, smejali in obujali spomine ob odlični kavi in pivu je čez noč postala osamljena. S tem pa je postalo osamljeno tudi naše srce, tako da smo bili primorani poiskati nekaj novega. Nekaj kar nam bo zacelilo rano in popravilo ta grenak priokus. Vsi so se spraševali ali se bo Nula še kdaj odprla? Ali bomo lahko še kdaj posedali na terasi v dobri družbi?

ODGOVOR JE DA!

Sedaj se nam obeta novo odprtje naše predrage Nule! Prostori so prenovljeni, terasa je obnovljena, škatle Cedevite, čajnih vrečk in kave so ponovno na policah in v hladilniku se že hladita ledeni čaj in kokta.

Letošnji november boste že lahko preživeli v prenovljenih nostalgičnih prostorih in odlični pijači. Se že veselite?